Supermarket cu eMag si Mega Image

Sa mai scriem cate ceva, zic, ca am facut pauza cam mare si s-au tot adunat …

Incep cu o surpriza placuta pe ziua de azi (ma rog, de ieri), cand am aflat de parteneriatul dintre eMag si Mega Image, din care a rezultat un supermarket SUPER. Practic, in sectiunea Supermarket de pe eMag gasiti produsele din Mega Image, cu preturi ca la magazinul fizic, poate cu o diferenta de +/- 10-20 bani. Sincer, pe eMag parca mi s-au parut cu (-).

Produsele pot fi livrate prin curier, acasa, sau puteti face comanda online si o ridicati de la magazin.

Preturile de livrare prin curier variaza in functie de zone si orase, va pune oricum la inceput sa selectati unde doriti sa va fie livrate produsele si in functie de zona, aveti la fiecare produs specificata metoda de livrare. Daca ridicati produsele din magazin (gasiti pe undeva si o lista a magazinelor Mega Image de la care puteti ridica comenzile), exista o taxa de vreo 5 lei pentru adunarea si ambalarea comenzii. In sectorul 6, de ex., livrarea este gratuita pentru comenzi peste 300 de lei.

Plata se poate face ramburs sau online. Sincer, am preferat plata ramburs, pentru ca puteti cumpara si produse cu pret la kg, gen varza, dar se recalculeaza apoi factura in functie de cat a cantarit varza. Diferenta de bani o primiti in aprox. 15 zile dupa ce ati primit comanda.

E foarte comod si rapid, eu am un Mega Image aproape de casa, dar cand e sa cumpar chestii grele, apa, ulei and stuff, imi rup mainile. Asa ca prefer sa cumpar de 2-3 ori pe luna de la ei chestiile grele si la magazin sa ma duc ca floricica sa cumpar patrunjel si paine.

Comanda am inceput-o mai de dimineata, am fost prima lor clienta, au fost niste probleme la finalizare, dar s-au rezolvat intre timp. Sectiunea este in versiune beta, daca aveti vreo problema, sunati la eMag, oamenii sunt foarte draguti si incearca sa rezolve cat mai repede. De fapt, eu sunt fan eMag, cumpar des de la ei, intotdeauna a mers totul snur si orice problema s-a rezolvat f repede.

Deci, comanda am finalizat-o la ora 15.00 si produsele au ajuns la mine dupa 4 ore. Au venit 2 baieti voinici, cu un carucior cu 2 lazi, produsele grupate pe categorii in pungi sigilate, factura, tot ce trebuie. Puteti verifica produsele la primire si returna ce nu va place.

Va recomand cu drag supermarketul, va poate salva de o cocoasa 🙂

{lang: 'ro'}

Leave a Comment