Specialistii lu’ peste

Sau „De ce sa facem treaba bine cand o putem face prost?”

Acum niste ani, cand am schimbat gresia and stuff in baie, au venit 2 oameni, cica „specialisti”, recomandati de cineva cunoscut. Acum, nu pot spune ca nu si-au facut bine treaba, au facut totul foarte frumos, desi au lucrat ingrozitor de mizerabil, dar … inclinarea gresiei au facut-o inspre hol si nicidecum inspre scurgere, cum era normal.

Evident ca am observat asta abia cand am vrut sa spal cu dusul pe jos si am observat cu stupoare ca apa a pornit-o vesela si sprintara inspre hol.

Intre timp, eu m-am obisnuit sa fac dus in asa fel incat sa nu prea stropesc pe jos. Dar Mircea e mic, si cand face baie cu spuma, tot ii mai scapa un „mami, m-am jucat de-a delfinul urias”, asta in timp ce eu merg inotand inspre el. Pe hol.

Se aude cumva cum bomban eu acum?

{lang: 'ro'}
Zi si tu ceva!

5 Comentarii

 1. da-i spuma de baie din aceea care nu face spuma, stiu eu vreo cateva marci – e mai ieftin decat sa cauti alti specialisti sa schimbe gresia 😀 😀

  • Gresia n-o mai schimb nici sa ma pici cu ceara, la cata mizerie a fost data trecuta. Mai bine ii bombani pe aia pana la adanci batraneti.
   Si nici spuma n-o schimb, cum sa-i spun copilului: „stii, nu ai voie sa te bucuri de 5 m de spuma ca au fost unii tampiti”. Plus ca si daca nu-i pun spuma, tot o sa se joace de-a delfinul urias si apa tot o sa ajunga prin hol.
   Deci de schimbat n-am ce schimba, dar macar sa ma vait si sa bomban, ca-mi face bine 🙂 Si sa fiti atenti, daca va schimbati gresia, inainte sa plece „specialistii”, aruncati o galeata de apa pe jos sa vedeti pe unde-o apuca 🙂

 2. Daca nu ti-e frica sa pui mana pe un flex cu disc diamantat (d’ala de taie si beton, max 10 ron), poti taia elegant un canal paralel cu usa, in „V”, de max 3cm deschidere, din care continui cu alt canal, mai subtirel (1cm) spre scurgere.

  Prin canal dai cu o crema gen stop apa sau alta alifie de genu ca sa etansezi cat de cat canalul si nu ai treaba.

 3. 1. Face fata daca e destul de adanc.
  2. Nu-l obisnuiesti pe urmasul romei cu spalat uscat, ultima moda la spalatoriile auto? 💡

Leave a Comment