Paine de casa

Daca tot e frig si afara si in casa, ce poate fi mai bun decat un miros de paine calda, facuta la cuptor?

Si daca tot am avut un ajutor de nadejde in bucatarasul Mircea, de ce sa nu ne si distram putin?

Paine de casaPaine de casaPaine de casaReteta am luat-o de aici si painicile au iesit excelente.

{lang: 'ro'}
Zi si tu ceva!

2 Comentarii

  1. 1 kg faina cernuta
    50 gr drojdie
    1 lingurita zahar
    50 ml lapte
    4-5 linguri ulei de masline
    Sare
    Apa calduta
    ––––-
    De ce faina cernuta?
    Ce are uleiul de masline in plus? Daca e musai: e ok si nevirgin?
    Lapte praf e ok?
    –––
    Tks. Imi facusi ciuda 🙂

    • Nu sunt specialista in de ce aia si nu ailalta, dar sa incerc:
      1. Ca sa nu aiba cocoloase. Si pt ca pentru un bucataras e foarte distractiv sa cerni faina 🙂
      2. Masline 😆 E ok orice ulei, al meu nici nu stiu de care e. Eu am pus si vreo 100 g unt.
      3. Sigur ca da, dar atunci o sa pui putintel mai multa apa.

Leave a Comment