Esmeralda clarvazatoarea

Ieri am primit pe o adresa de office un spam de la Esmeralda, clarvazatoare si medium, cum ca-mi indeplineste „cele mai secrete 7 dorinte”.

Evident, email deleted.

Doar ca stau acum in noapte si ma macina o intrebare: cum o fi facut rost de emailul meu?

Variante:

1. Ia aparut in vis

2. A facut o vraja mica: „abracadabra, sa-mi apara intr-un document Word toate adresele de email din Romania”

3. De aici va las pe voi sa elucubrati, ca eu nu-s clarvazatoare si alte idei nu-mi mai vin in minte šŸ™‚

PS. Dna Esmeralda stie chiar si ce-i ala spam, intrucat zice ca asta nu e. Evident ca nu e. Am zis eu ceva? šŸ˜›

{lang: 'ro'}
Zi si tu ceva!

19 Comentarii

 1. cum sa dau de aceasta esmeralda?

 2. am dat eu de ea, o gasesti pe net; mi-a scris verzi si uscate..!!

 3. Hmm …. eu am dat de e pe facebook, ii facea reclama si din curiozitate am intrat sa vad. Acum tot primesc mail-uri de la ea si tot imi spune ca in curand voi primi nu stiu cate sute de milioane, doar ca trebuie sa imi comand de la ea tot felul de chestii si nu stiu ce sa cred. Banuiesc ca e tzeapa pentru ca nu ma pot imbogati din senin, peste noapte !!! Daca mai primiti ceva tineti-ma la curent va rog! šŸ™‚

 4. este adev arat cred ca este o escroaca care se joaca cu oamenii naivi si eu am facut comanda la talismane si teapa numai escroci care se joaca cu oamenii sau manipulatori care mint se numesc gunoaie

 5. Am primit si eu mai multe mesaje de la ESMERALDA, Anne de Bretagne, DARYL VON cum il cheama. Am intrat in jocul lor si am dat 2 adrese de e-mail si 2 nume.
  AM PRIMIT IN ACEEASI ZI MESAJE PE AMBELE ADRESE SI PE AMBELE NUME, CU ACELASI CONTINUT DOAR CU NUMELE SCHIMBATE.Escrocheria este evidenta!
  NU VA LASATI PACALITI!

 6. šŸ˜† šŸ˜†

 7. am vrut sa aflu din curiozitate predictia astrala pt mine si am dat click pe poza domnului daryl von horn …si acum nu mai scap de mesajele de la ei……sunt bombardat cu mesaje in fiecare zi…

 8. ma mir cum pot crede alti in astfel de prosti cum ar fi vrajitoria

 9. primesc si eu cam 2-3 mailuri pe sapt. cam cat de naiv sa fi ca sa nu-ti dai seama de escrocherie?

 10. eu am trimis adresa mea sa primescc ceva de la daryl von, dar am refuzat comanda acum primesc o scrisoare de la esmeralda cica este ceva in neregula cu locuinta meau ceva unde care nu atrag banii si imi spune sa comand un armonizatorul de unde benefice care cica ma purifica da 100 ron ,este o excrocherie impreuna cu domnul dayl von ,teapa nu va luati dupa ei .a aflat adresa meau de acasa primul domnul apoi esmeralda .

 11. la fel si eu am primit multe mes ca ma voi inbogati šŸ˜€ šŸ˜€ šŸ˜€ šŸ˜€ šŸ˜€

 12. Esmeralda ,Anne de Bretagne este o singura persoana.

 13. Si eu am tot primit email cu inf ca rezolva nu am avut de lucru si am cerut asa zisa carete sunt niste foi copiate de la calculator pe care am plati 100lei.Citi sunt ca mine va dati seama citi bani aduna cut aceasta inselatorie .ATENTIE NU FACETi CA MINE

 14. Am si eu o intrebare… Ati dat cumva e-mailul pe vreun site tip concurs etc.. ?
  sau pe alt gen de site inainte de a primi mailurile?

 15. Asa-numita „Anne de Bretagne” este o persoana pe nume Georgeta Florea,locuieste pe o strada perpendiculara pe Sos.Chitilei.A scris si niste carti pline de elucubratii si greseli gramaticale,de ortografie si punctuatie,in urma cu vreo 10 ani.Evident,inventiile ei personale,ca a comunicat cu nu stiu ce inger,fiind in transa timp de 4 zile,precum si alte bazaconii prost scrise si cumplit de plictisitoare,fara noima,continut sau vreun rost.
  A inceput ca un asa-zis medium care comunica-nu se stie cum-cu spiritele celor decedati si,iata,acum e o mare clarvazatoare.Un mod simplu de a face bani din naivitatea unora dintre noi.Si se pare ca ii merge „afacerea”.Nu e nici singura,nici prima si nici ultima care se descurca in ziua de azi fara sa depuna nici un efort,fizic sau intelectual. Asadar…trageti singuri concluzia.

Leave a Comment