Despre mine

Inceputul acestei pagini a fost facut: am scris titlul 🙂

Restul, ceva mai incolo cand o sa am mai mult timp.

Am revenit: e noapte, deci am timp.

Am un baietel, o afacere si un catel.
Baietelul meu Mircea este, evident, cel mai frumos, cel mai destept, cel mai cuminte. Hmmm, exagerez putin la ultima parte 🙂 E minunea mea, sufletul meu, mandria mea. Bine, gata, ma opresc.
E incantat ca i-am facut si lui blog. Inca nu prea intelege cum e cu scrisul si cu blogurile, ma tot intreaba daca „l-am trimis la toata lumea”, dar are timp sa inteleaga. Are doar 7 ani jumatate.

Afacerea mea se desfasoara in online. De online m-am apucat in iarna lui 2004, in noaptea de Mos Nicolae, cand, dupa ce am culcat copilul, am inceput sa fac un curs gratuit de html gasit pe internet. Ma gandisem ca asta e cea mai buna cale sa si lucrez, sa stau si acasa.
Long story short, in 2005 am achizitionat si dezvoltat portalul de afaceri www.eafacere.ro.
In 2009 am schimbat putin profilul, adica am dezvoltat www.icosmetice.ro, primul magazin online de cosmetice romanesti, care s-a bucurat de succes inca de la inceput.
In 2010, la nici un an de la lansare, am participat cu magazinul la GPEC, unde am iesit pe locul 2, avand totusi un punctaj foarte mare, asa ca am fost foarte mandra.
Tot prin 2010 am mai lansat un portal de afaceri pentru industria din Romania, www.proindustrie.ro.

Catelusa nu e de rasa, am adunat-o de pe drumuri acum 14 ani, era lovita de masina, a facut operatie, a stat vreo 3 luni cu tija in picior, dar apoi a avut o viata destul de buna: a fost la munte, la mare, in Delta, a inotat, a salvat broscute de la inec, samd.

Ce imi place?
Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa pescuiesc. Cu muzica ma mai descurc, dar la celelalte doua sunt deficitara rau, nu mai am timp nici sa respir.

Ce mi-ar place?
Sa stau la o casa cu curte, dar nu o curte de aia de 1 metru in jurul casei, ci o curte serioasa, cu animale, pe care evident ca nu le-as taia sa le mananc, deci ar creste bine mersi pana la adanci batraneti.

Dar pana sa-mi implinesc visul cu casuta, mai e. Intre timp lucrez mult, invat si mai mult.

Cam asta ar fi o particica din mine.

Zi si tu ceva!

2 Comentarii

  1. Stii, la casuta vreau si eu, macar 600m, dar mai bine 1000m… nu mai mult, ca imi prind urechile printre rosii dupa aia… Si… zi si mie unde ma pot duce la pescuit, de o vreme imi doresc sa ii pun un bat cu un carlig in mana lui Andi si sa il invat sa aiba rabdare. Poate asa invat si eu cu el…

Leave a Comment