Bomboane Raffaello

Bomboane RaffaelloSau asa ceva.

Se iau:

– 1/2 cutie lapte condensat

– 80 grame fulgi de cocos (puteti pune mai mult sau mai putin, dar atat am avut eu in casa in momentul creatiei)

Intr-o vas amestecati laptele condensat cu aprox. 60 de grame fulgi de cocos si fierbeti timp de vreo 4 minute.  Daca aveti olita cu fund dublu puteti tine direct pe flacara mica, daca nu, bagati vasul in alt vas cu apa. Fiert e putin cam mult spus, tineti la foc pana se infierbanta bine compozitia.

Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Formati niste cocoloase in forma de bomboane si le rostogoliti prin restul de nuca de cocos. Daca debordati de imaginatie, puteti pune in mijlocul cocoloaselor cate o stafida, o nuca, o migdala etc si formati cocoloasa in jurul ei.

Dupa ce le-ati format, le bagati la frigider 2-3 ore. Si gata.

Partea proasta la ele a fost in primul rand ca jumatate de compozitie a disparut prin burtici pana s-a racit compozitia, ca am tot testat sa vedem daca s-a racit, eu mai cu mila, Mircea mai generos. Si dupa ce le-am scos din frigider si le-am pozat, cele 6 bilute care mai ramasesera au disparut instant. Va puteti da seama dupa asta daca au fost delicioase sau nu 🙂

{lang: 'ro'}
Zi si tu ceva!

2 Comentarii

  1. mmmm, bune rau, ne-a ramas gandul la ele 🙂
    daca mai comanzi de la ei, zi si mie ca vreau si eu un baxulet de lapte, pliiiiz!

Leave a Comment


Trackbacks and Pingbacks: